Marnixring Leeuwercke Waregem

    Historiek Marnixring I MR Waregem I wie is wie I contact I informatie leden I terug


Georges Leroy prijs
______________

Georges Leroyprijs

reglement

Georges Leroy

prijsuitreiking 2019

winnende kortverhalen 2019

----------------------------

prijsuitreiking 2013

prijsuitreiking 2015

prijsuitreiking 2017

winnende kortverhalen 2015

winnende kortverhalen 2017

facebook

REGLEMENT MARNIXRING WAREGEM LEEUWERCKE
PRIJS KORTVERHAAL 2019


Aan de deelnemers aan deze kortverhaalprijs wordt een nog niet gepubliceerd kortverhaal gevraagd over een onderwerp naar keuze. De auteur schrijft in het Nederlands in de nieuwe spelling.
De wedstrijd staat open voor auteurs uit België en Nederland.
De geldprijs bedraagt €750 voor de winnaar en telkens €250 voor de tweede en de derde plaats.
Ingediende verhalen bedragen max. 1700 woorden en volgende verplichte typinstructies: gewone marges, gewone regelafstand,  paginanummering, pagina’s eenzijdig bedrukt, lettergrootte 12 en lettertype Times New Roman. Op elke bladzijde vermeldt de deelnemer de titel van het werk.
Het kortverhaal wordt uiterlijk 31/08/2018 per e-mail ingezonden naar kortverhaal@mrwaregem.eu. De inzending moet bestaan uit het e-mailbericht met de gegevens van de deelnemer: naam, adres, gsm/tel nr., geboortedatum, e-mailadres en titel kortverhaal; het kortverhaal zelf staat in bijlage.
Elke auteur mag slechts één kortverhaal inzenden.
De winnaars worden schriftelijk op de hoogte gebracht én worden persoonlijk op de uitreiking verwacht. De prijsuitreiking heeft plaats in kunstgalerij Verde in Waregem op zaterdagnamiddag 30/03/2019.
De uitslag van de jury wordt vanaf vrijdag 20/12/2018 gepubliceerd via de website van Marnixring Internationaal: www.marnixring.org en www.marnixringwaregem.eu
De leden van Marnixring Waregem Leeuwercke en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.
De uitspraak van de jury is bindend: correspondentie is niet mogelijk. Door deelname aan deze wedstrijd aanvaardt de auteur het reglement en elke beslissing van de jury. De drie winnende verhalen worden gepubliceerd in het programmaboekje dat de aanwezigen op de prijsuitreiking aangeboden krijgen. Door deelname aan deze wedstrijd aanvaard je het reglement en elke beslissing van de jury.